Over MTM stoelen

MTM bedrijfsstoelen is opgericht in 2004. De afkorting MTM staat voor de initialen van de grondlegger en zijn gezinsleden. In 2021 is het kleine familiebedrijf overgenomen door een ander familiebedrijf. De grondlegger en huidige eigenaar van MTM zijn de neven Meindert en Barend Jan Kroese.

In januari 2021 heeft Barend Jan het bedrijf van Meindert overgenomen. De reden voor de verkoop was dat Meindert zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt had. Omdat Meindert reeds vele onderdelen voor zijn stoelen inkocht bij Barend Jan, lag het dan ook voor de hand dat hij zijn bedrijf aan hem aan zou bieden. De rest is geschiedenis.

Barend Jan heeft besloten de naam MTM te behouden maar een andere betekenis te geven. De afkorting MTM staat inmiddels voor My Trade Mark.

MTM werkt via dealers maar ook rechtstreeks. Voor dealers is MTM een wit label. MTM voert exclusief haar eigen naam op B2C platformen en haar websites www.MTMstoelen.nl en www.MTMchairs.com. Voor de dealer is MTM dus eigenlijk een eigen huismerk wat een breed assortiment stoelen en krukken aanbiedt tegen zeer scherpe prijzen. Alle modellen zijn binnen 1-2 werkdagen leverbaar.

MTM biedt hiermee een uniek concept voor dealers: geen voorraad, geen handling… alleen maar verkopen!